Puheenjohtaja: Tiikerit tuomittu turhaan – seura halusi Ojansivusta yli 100 000 euroa

Kokkolan Tiikereiden puheenjohtaja Lauri Heikkilä on harmissaan Olli-Pekka Ojansivun Brasilian-siirrosta syntyneestä some-kohusta. Heikkilän mukaan seura on tuomittu julkisuudessa ottamatta huomioon asiaan liittyviä taustoja. Hänen mukaansa Tiikereiden tavoittelema siirtosumma olisi ollut yli 100 000 euroa.

urheilu
Olli-Pekka Ojansivu
Yle

Lauri Heikkilän mukaan seurat tekevät seurasopimuksen ja pelaajat pelaajasopimuksen, eikä niitä pidä sekoittaa keskenäään. Nyt agentti tarjosi Ojansivusta 30 000 euroa. Seura puolestaan olisi halunnut huippupelaajastaan yli 100 000 euroa.

Brasialaisseuran kanssa ei ole neuvoteltu

Heikkilä sanoo, että Tiikereillä oli ainoastaan agentin tarjous.

– Me emme päässeet koskaan neuvottelemaan varsinaisesta summasta, koska tarjous tuli agentilta, mutta brasilialaisseura ei ollut missään yhteydessä Tiikereihin.

Hänen mukaansa seura ei halunnut kampittaa Ojansivun kansainvälistä uraa, keskustelussa olisi kuitenkin otettava huomioon myös toinen osapuoli.

– Ei ole mitään sitä vastaan, että Lelu saisi mahdollisuuden, mutta pitää ajatella asiaa seuran kannalta. On satsattu joukkueeseen ja tärkeät europelit alkavat 3 viikon päästä. Lelu on tärkeä pelaaja, joten jonkinlainen korvaus pitäisi saada, jos hän lähtee.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus