Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja raiskauksen yrityksestä Forssassa

Hämeen poliisi tutkii Forssassa sunnuntaina aamuyöllä tapahtunutta raiskauksen yritystä. Poliisi pyytää mahdollisilta silminnäkijöiltä havaintoja sekä itse tapahtumasta että epäillystä tekijästä.

Forssa

Forssalaisen naisen kimppuun oli käynyt nuori mies Turuntie 1:ssä sijaitsevan rakennuksen takana. Nainen oli kävellyt yksin Loimijoen varressa kulkevaa kevyenliikenteenväylää, ja hänen kävelysuuntansa oli ollut keskustasta poispäin.

Kun mies oli käynyt naiseen kiinni, nainen oli alkanut huutaa ja oli kyennyt rimpuilemaan itsensä irti tilanteesta. Tämän jälkeen hän oli juossut Turuntien varteen, eikä enää nähnyt kimppuunsa käynyttä miestä. Nainen ei saanut tapahtuneessa fyysisiä vammoja.

Epäilty oli tummaihoinen, nuori mies. Rikoskomisario Tomi Repo kertoo, että poliisi ei halua näin tutkinnan alkuvaiheessa antaa miehestä tarkempia tuntomerkkejä.

Tapahtuma-aika oli sunnuntaina 25. lokakuuta kello 2.40:n ja 3:n välillä. Hämeen poliisille voi ilmoittaa havainnoista numeroon 0295 414 222 tai osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).