1. yle.fi
  2. Uutiset

Sananen – Punaisen lihan ystävä

Vuodenajasta riippumatta moni suomalainen kulkee vapaaehtoisesti syöpäpötkylä kädessään. Ennen se oli ohut ja sytytettävä, nyt se on makkaranmallinen ja tuhrinut jo sinapilla maineesi. Terveysvalistus on ihanan haastavaa!

makkarat
Ja sitten tositoimiin. Maasola arvostelee asiantuntijan ottein.Yle

Elämä on hengenvaarallista. Että sekin piti meille kertoa. Ihminen, joka katsoo täydelliseen pimeyteen, Suomen syksyyn, ja joka yrittää sinnitellä päiviäkin juomatta alkoholia, ei tosiaan pääse helpolla. Vielä eilen sallitut ilonaiheet, lohdun emmeet, oli laskettavissa kahden sormen kädellä. Nekin loppastiin kuin mielenvikaisen dobermannin toimesta. Makkarat ja kinkut.

Jos joku on tänä päivänä vaikeaa, niin terveysvalistus. Vielä Vanamon ja Kolmosen aikoihin siihen oli pienet mahdollisuudet. Tosin nämä kokit kettuilivat toisilleen taukoamatta keitto-ohjelmassaan - ja lisäsivät suolaa ohrattoon lasten hiekkalapion kokoisella äyskärillä. Ei ne katsojat huomaa. Kyllä me huomattiin.

Perkeetkin pitää syödä. Niissä on niitä hivenaineita.

Sian läskikerros oli saavutettu etu. Läskejä sikoja löytyi silloin sikalasta. Nyt toisaalta. Kohtuuden sanoma kynti kuitenkin maaperää.

Ihminen on nykyisin yksilö. KANSANTERVEYSLAITOS korisi pitkään, kunnes se jouduttiin lopettamaan. Kun seisomme tuulikaapissa, humisee. Pyörittelemmekädessämme kolikoita - ne eivät enää päädy kansan terveydelle.

KANSANTERVEYSLAITOS korisi pitkään, kunnes se jouduttiin lopettamaan.

Netti oli monta vuotta vain pornoa varten. Sitten tulivat ”terveysuutiset”. Meille yksilöille suunnatut. Hukkuminen on kauhein tapa hävitä. Nyt on lähellä, että me hukumme ”terveysuutisiin”. Meidän mielemme sekoitetaan, ilman kemikaaleja.

Samassa hötäkässä lakkasimme uskomasta lääkäreihin. Yksilönvapauden nimissä jokainen tietää, että lääkäri haluaa vain haastaa. Kun hän muistuttaa, että nykyään myydään ihania juustoja joissa on viisi prosenttia rasvaa, ajatuksesi on jo edennyt lämpötiskille. Elämästä on tullut sinulle niin arvokas, että et missään nimessä halua elää täällä ikuisesti.

Kun kaikkea on liikaa, se aiheuttaa jotain. Ainakin kapinaa. Kun netti ja mediat tulvivat uusinta valistustietoa, ihminen tarraa oikeuksiinsa pysyäkseen järjissään. Hän tietää syvimmin olevansa kuolevainen. Tietoähkyssä suoliston päätösvalta lisääntyy. Mitä vähemmän jaksamme ottaa kantaa mihinkään, sitä kimakammin suolisto vaatii kirnuunsa sokeria ja rasvaa.

Kaikenlaiset pilipalijärjestöt yrittävät meitä valistaa, viimeksi tämä Maailman terveysjärjestö WHO. Nettikeskusteluissa tiedetään jo minkälainen mafialaitos on kyseessä.

Maailman terveysjärjestön mukaan makkara ja kinkku aiheuttavat syöpää. Kansainvälinen syöväntutkimuslaitos pitää lihatuotteita yhtä haitallisina kuin tupakkaa, asbestia ja dieselhöyryjä.

Suomessa tätä on luettu niin, että tupakka ja asbesti eivät olekaan vaarallisia, niin kuin meitä on vuosikausia peloteltu.

”Minä syön ihan mitä haluan. Kuolen sitten kun aika tulee.” Näin ajattelee moni.

Syöminen on paikka, jossa voimme vielä osoittaa heikkoutemme.

Ruoka on viimeinen linnake, jossa yksilönvapaus lämmittelee.

Syöminen on paikka, jossa voimme vielä osoittaa heikkoutemme. Ihminen joka lastaa kärryynsä uunimakkaroita, on inhimillinen. Hänen kätensä mahdollisen virheliikkeen aiheutti inhimillinen tekijä! Toivottavasti häntä rakastetaan.

Meitä on turha valistaa. Se on tullut selväksi. Laittakaa omegakolmosta vaikka talvirenkaisiin, ei toimi markkinointikikkana korohoromieheen!

Se vielä mietityttää mihin tämä meidän Itsenäisten Ajattelijoiden Uhma lopulta johtaa. - Kuolemaan, totta kai. Ja olisihan sekin tylsää, jos ei ruumiinavauksessa löytyisi perikunnalle jotain pientä kivaa yllätystä.

Vai tuleeko ensi vaalien ainoa suuri puolue, Pro Makkara- puolue? Se olisi ehkä viimeinen aidosti yhteinen asia, joka meidät saisi vappumarssille. Ja Juhannusmarssille.

Käry välittyisi kansainväliseen uutiskuvaan.

Maallikkosaarnaaja Maasola

Lue seuraavaksi