Tampere Unitedin paluu kilpakentille on varmistunut

Kolme jalkapallon Suomen mestaruutta voittanut Tampere United palaa takaisin pelikentille alkuperäisellä nimellään. Edustusjoukkue pelaa jo talvella Suomen Cupissa.

urheilu
Veikkausliiga

Tampere Unitedin paluu kilpakentille on varmistunut. Palloliiton Tampereen piiri on hyväksynyt, että kaikki TamU-K:n noin 150 pelaajaa sekä kymmenkunta joukkuetta siirtyvät Tampere Unitedin alaisuuteen.

Lisäksi Unitedin aikeissa on perustaa uusia joukkueita niin aikuissarjoihin kuin junioreihinkin.

Viiteen vuoteen ensimmäiset Tampere Unitedin nimeä kantavat joukkueet ilmoittautuvat jalkapallosarjoihin tulevana keväänä, kertoo Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilen.

Viiteen vuoteen ensimmäiset Tampere Unitedin nimeä kantavat joukkueet ilmoittautuvat jalkapallosarjoihin tulevana keväänä.

Heikki Wilen

– Tampere Unitedin romauttamisen jälkeen Tampere Unitedin kannattajien tavoitteena on aina ollut palauttaa Tampere United pelikentille. Kannattajien yhdistyksen tavoite on nyt saavutettu ja on aika keskittyä vain ja ainoastaan Unitedin kehittämiseen, kasvattamiseen ja menestymiseen.

Tampere Unitedin edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella Tampereen ja Satakunnan piirien yhteisessä Kolmosessa, jossa pelit alkavat näillä näkymin huhtikuun puolenvälin paikkeilla. Kotiotteluiden pelipaikkana on Pyynikin kenttä.

Jo tätä ennen joukkue nähdään tulevana talvena Suomen Cupissa. Lisäksi myöhemmin keväällä alkava Suomen Regions' Cup kuuluu edustusjoukkueen ohjelmaan. Wilenin mukaan tavoitteet ovat korkealla.

Tampereen menestyneimmän jalkapalloseuran paikka ei ole Kolmosessa.

Heikki Wilen

– Tampereen menestyneimmän jalkapalloseuran paikka ei ole Kolmosessa. Ensi viikolla julkistetaan päävalmentaja ja tavoitteena on koota sellainen joukkue, joka yltää kolmosen kärkisijoille.