1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Ulkomaat

Pakolaislapsen surman tunnustanut saksalaismies tunnusti tappaneensa toisenkin lapsen

Kuusivuotias poika oli ollut kateissa heinäkuusta lähtien.

Ulkomaat

Saksalaismies, joka pidätettiin torstaina epäiltynä kadonneen pakolaislapsen tappamisesta, on tunnustanut poliisille surmanneensa myös toisen kadoksissa olleen lapsen.

Mies tunnusti torstaina tappaneensa nelivuotiaan Bosniasta kotoisin olleen pakolaislapsen, joka katosi lokakuun alussa turvapaikanhakijoiden asioita hoitavasta keskuksesta. Vähän myöhemmin mies tunnusti tappaneensa myös heinäkuusta lähtien kadoksissa olleen kuusivuotiaan pojan.

Uutistoimisto AFP:n mukaan poliisi löysi kuusivuotiaan ruumiin puutarhapalstalta miehen tunnustuksen jälkeen. Nelivuotiaan pojan ruumis löytyi torstaina miehen autosta heti tämän pidätyksen jälkeen.

AFP:n siteeraamien medialähteiden mukaan poliisi tutkii, onko mies osallinen myös kateissa olevan viisivuotiaan tytön tapaukseen.

Viranomaiset eivät ole spekuloineet mahdollisella motiivilla, mutta poliisi sanoi torstaina, että mikään ei viittaa siihen, että miehellä olisi ollut rasistinen motiivi.

AFP:n mukaan saksalainen uutistoimisto DPA olisi kertonut lähteitään julkistamatta, että molemmat lapset olisivat seksuaalirikoksen uhreja.

Lähteet: AFP, AP, Reuters

Lue seuraavaksi