Joutsenon kriisikeskus pidetään avoinna perjantaihin

Joutsenon nuorisotaloon 16-vuotiaan tytön surman vuoksi perustettu kriisikeskus on toiminnassa perjantaihin asti.

kriisipalvelut
Nuorisotalo Rientola Joutsenossa.
Ulla Ylönen / Yle

Joutsenoon nuorisotalo Rientolaan perustettu kriisikeskus pitää ovensa avoinna perjantaihin asti. Joutsenossa perjantaina tehdyn henkirikoksen vuoksi perustettu kriisikeskus perustettiin sunnuntaina.

Kriisikeskus on avoinna tänään keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 15-20. Keskus sijaitsee osoitteessa Kesolantie 9.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin palvelut ovat normaalisti käytettävissä, jos nuori tarvitsee apua kriisikeskuksen toiminnan päätyttyä.

Kouluissa oppilaat voivat hakea apua kouluterveydenhoitajan lisäksi oppilashuollosta, terveys- ja hyvinvointiasemilta sekä Lasten ja nuorten talosta.

Lasten ja nuorten talo sijaitsee Lappeenrannan Rakuunamäellä ja on avoinna ma-pe kello 9-15. Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin apua saa Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystyksestä.

Lisäksi Eksote on aikuisten avun tarpeen varalle nostanut valmiustasoa sekä mielenterveyspäivystys- ja arviointipoliklinikan että jälkipuintiryhmän osalta. Poliklinikka on auki kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.