Varas nappasi kultakoruja Tampereella

Tampereen keskustassa sijaitsevassa kultasepänliikkeessä pitkä vaalea mies halusi nähdä koruja. Hän nappasi esittelylevyn mukaansa ja poistui juosten paikalta.

Kotimaa
Kultajousen myymälä Tampereella
Antti Eintola / Yle

Varkaus tehtiin pian puolenpäivän jälkeen. Miehen mukaan lähti esittelylevyllinen kultaisia ketjuja, osa niistä panssariketjuksi kutsuttua tyyppiä.

Tekijä oli pyytänyt koruja nähtäväkseen ja kun myyjä toteutti toiveen, mies sieppasikin esittelylevyn mukaansa ja juoksi tiehensä.

Pakomatka suuntautui Puutarhakadulle, kohti Hämeenpuistoa ja sen jälkeen mahdollisesti Näsilinnankatua pitkin Hämeenkadulle päin.

Tekijä on edelleen omilla teillään. Poliisin mukaan hän on pitkä, noin 185-senttinen mies, jolla on vaalea siilitukka. Iäksi arvioidaan alle 25 vuotta. Hän puhui huonoa suomea. Yllään hänellä oli sininen collegeasu, jalassa mustat tennarit, joissa valkoinen pohja.

Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena. Havainnot poliisi pyytää ilmoittamaan puhelimitse numeroon 0800 900 22 tai sähköpostitse osoitteeseen:vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).