Pohjois-Savon PS-nuorten puheenjohtaja kannatusluisusta: "Puolueen pitäisi parantaa viestintäänsä"

Viikonloppuna Sebastian Tynkkysen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajavaalissa haastanut Samuli Voutila uskoo, että kannatusluvut eivät ole pudonneet Pohjois-Savossa yhtä jyrkästi kuin valtakunnan tasolla. Kuopiolaisen Voutilan mielestä puolueen pitäisi parantaa viestintäänsä.

puolueet
Samuli Voutila
Yle

Perussuomalaisten kannatuksen luisu nähdään huolestuttavana puolueen pohjoissavolaisessa nuorisojärjestössä.

Ylen tuoreimmassa kyselyssä puoleen kannatus oli alle kymmenen prosenttia. Edellisen kerran luvut olivat yhtä alhaiset vuonna 2010. Pohjois-Savon PS-nuorten puheenjohtaja, kuopiolainen Samuli Voutila sanoo, että luvut ovat huolestuttavia, mutta kirvestä ei kannata heittää missään nimessä kaivoon. Voutila arvioi, että paikallisesti kannatus ei ole pudonnut yhtä jyrkästi.

– Minulle on jäänyt Pohjois-Savossa sellainen tuntuma, että hallitustyöskentelyä enemmän täällä hiertää puolueen jatkuva riitely julkisuudessa. Puolueen pitäisi parantaa viestintäänsä ja olen ymmärtänyt, että sitä ollaan myös parantamassa, Voutila sanoo.

Samuli Voutila haastoi viikonloppuna Sebastian Tynkkysen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajavaalissa. 26-vuotias mobiililaitteiden verkkokauppayrittäjä hävisi vaalin kansanedustajana toimivalle Tynkkyselle kahdenkymmenen äänen erolla.

Voutilan mielestä perussuomalaisten kannattaa ehdottomasti pysyä hallituksessa.

– Se on ainut tapa päästä vaikuttamaan.