Viking Lotosta 2,7 miljoonaa euroa perinteikkäällä savolaishuoltamolla – "Toivottavasti tulee paikallisille"

Öljysheikin muistosta elävälle huoltoasemalle uutinen toi puhuttavaa aamun kahvipöytiin. Voittaja ei vielä ole tiedossa.

Öljysheikit
Man Oilin huoltoasema Nilsiässä
Juha Vauhkonen / Yle

Nilsiän Man Oililla pelattu kuponki voitti Viking Loton tämän viikon kierroksella 2,7 miljoonaa euroa. Perinteikkään huoltoaseman kahvipöydissä asiaa on ehditty ihmettelemään aamun aikana jo taajaan.

– Ei oo vielä selvinny voittaja. Mutta kyllä asiakkaat ovat kovasti toivoneet, että hän olisi paikkakuntalainen, kassatyöntekijä Teija vastaa huoltoasemalta aamutuimaan.

Luoko miljoonavoitto paikan ylle erityistä magiaa tai houkutteleeko se paikan päälle mahdollisesti muitakin innokkaita pelaajia?

– Ei ole vielä näin aikaisin aamulla näkynyt – mutta saa nähdä, alkaako iltapäivällä lappaa enempi porukkaa, Teija miettii aamuseitsemän jälkeen.

Täysosumia pelissä tuli tällä viikolla neljä, joista kaksi osui Suomeen. Toinen 2,7 miljoonan euron voitto meni Reisjärvelle.

Man Oil sijaitsee valtatiellä 75 Nilsiän Pajulahdessa. Huoltamo on nimetty Nilisässä asuneen legendaarisen "öljysheikki" Tauno Kuosmasen mukaan. Kuosmanen tuli kansalle tunnetuksi 80-luvulla muun muassa Karpolla on asiaa -tv-ohjelmassa esiinnyttyään.