Ilveksen uusi päävalmentaja on Jarkko Wiss

Jarkko Wiss on Ilveksen uusi päävalmentaja kolmivuotisella sopimuksella.

urheilu
Ilveksen tiedotustilaisuus, miehiä pöydän takana
Jukka Töyli / Yle

43-vuotias Jarkko Wiss on Ilveksen uusi päävalmentaja kolmivuotisella sopimuksella. Sopimus astuu voimaan 1.1.2016, kerrotaan seuran tiedotteessa.

Wiss on työskennellyt pitkään Palloliiton alue- ja maajoukkuevalmentajana. Pelaajaurallaan Wiss pelasi Suomen lisäksi Norjan, Englannin ja Skotlannin sarjoissa. Maajoukkueessa hän pelasi 45 ottelua, joissa syntyi kolme maalia.

Kaksi viime vuotta Wiss on toiminut Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana. Hän teki lokakuun alussa jatkosopimuksen Palloliiton kanssa, mutta tuo sopimus on nyt purettu ja Wiss on jatkossa ainoastaan Ilveksen palveluksessa.

–Todella iloisin mielin liityn Ilveksen valmennusvahvuuteen, mutta toki samaan aikaan haikein mielin jätän Palloliiton. VKuitenkin polte päivittäiseen tekemiseen oli suuri ja nyt kun tuli mahdollisuus valmentaa kotikaupungissa, niin halusin tarttua tähän tilaisuuteen.

– Haluan onnitella Ilvestä viime kauden hienosta esityksestä. Sarjapaikka säilyi hyvissä ajoin ja peliesitykset olivat hyviä. Kaudella 2016 Ilves tulee pelaamaan aktiivisemmin sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, kommentoi Wiss.