Uimalla Vuoksessa ja lippaita helisyttelemällä yli kymppitonni Nenäpäivälle!

Etelä-Karjalan Nenäpäivä oli taas monipuolinen kattaus erilaisia keräystapahtumia. Kampanja jatkuu vielä marraskuun puoliväliin ja keräyslupa on voimassa koko loppuvuoden.

Nenäpäivä
Nenäpäivä
YLE

Etelä-Karjalassa Nenäpäivä-keräys oli perjantain alkuiltaan mennessä tuottanut jo yli 10 000 euroa!

Keräystalkoot alkoivat Sirkan nenätiimillä (siirryt toiseen palveluun), kun Sirkka halusi voittaa talviuintipelkonsa ja uida 6-asteisessa Vuoksessa. Uintia vauhdittamaan perustettiin tiimi, johon rahaa kertyi Sirkan vaatima 1 000 euroa. Kun tuo summa täyttyi helposti, päätettiin mukaan pyytää toimituksen päällikkö Sari Lehtinen ja kerätä toinen 1 000 euroa. Tämäkin täyttyi ja haaste lähetettiin perjantaiaamuna Imatran kaupunginjohtaja Pertti Lintuselle. Tavoitteena oli saada vielä 500 euroa lisää. Lopulta tiimiin kertyi yli 3 000 euroa!

Lehtinen, Lintunen ja Haverinen
Ylen Kaakkois-Suomen päällikkö Sari Lehtinen, Imatran kaupunginjohtaja Pertti Lintunen sekä Etelä-Karjalan Radion juontaja Sirkka Haverinen pulahtivat uimaan 6-asteiseen Vuokseen Nenäpäivän hyväksi!Yle
Vesa Sopanen soitti alkufanfaarin Imatralla
Vesa Sopanen soitti alkufanfaarit Vuoksenniskan keräystapahtumassa.Yle

Imatralla Lions-klubit ja Pelastakaa Lapset olivat jälleen aktiivisia ja keräsivät rahaa kirpputorilla, huutokaupalla ja keräyslippailla. Keräysliippaisiin kertyi eri pisteissä runsas 2 000 euroa ja Vuoksenniskan K-supermarketin Nenäpäivä-tapahtumassa rahaa kertyi runsaat 2 200 euroa. Lisäksi Imatralla Pelastakaa Lasten kirpputorin päivän tuotto, yli 800 euroa, lahjoitettiin taas keräykseen!

Nenäpäivän ilta jatkuu perjantaina Imatran Ukonniemessä, jossa ensin vietetään Ukonniemen stadionin ja ensilumen ladun avajaisia ja sen jälkeen monotansseja Imatran Kylpylässä. Tapahtuman illalliskorttien tuotosta osa ja illan huutokaupan tuotto ahjoitetaan Nenäpäivän keräykseen. Meklarina huutokaupassa toimii hiihtäjäsuuruus Juha Mieto!

Lappeenrannassa Unicefin vapaaehtoiset keräsivät myös perjantaina lippailla rahaa, ja saivat pottia kasvatettua yli 500 eurolla.

Lokakuun lopussa SaiPan kotipelissä paikalliset Lions-klubilaiset ja Unicefiläiset keräsivät lippaisiin noin 250 euroa. Kauppakeskus Gallerian lukusohvalla kertyi samoin noin 250 euroa lippaisiin 4. marraskuuta järjestetyssä tapahtumassa.

Lauantaina Nenäpäivä jatkuu Lappeenrannassa kauppakeskus Gallerian lastentapahtumalla, jossa on mahdollisuus osallistua lipaskeräykseen tai syödä Nenäpäivä-brunssi, jonka tuotosta osa lahjoitetaan keräykseen. Tapahtumassa satujen lukumaraton, tanssiesityksiä ja Janne Mustosen taikashow. Tapahtuma alkaa kello 10.30.