1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. politiikka

Kokoomuksen ryhmäkokous alkoi – "Monia kiperiä kysymyksiä vielä edessä"

Kokoomuksen eduskuntaryhmän kokous alkoi yhdeksältä aamulla. Edustajat olivat kokoukseen mennessään vielä vaitonaisia sote-sovusta.

politiikka
Alexander Stubb eduskunnassa 7. marraskuuta 2015, jossa Kokoomuksen eduskuntaryhmä kokoontui käsittelemään sote-kiistaa.
Alexander Stubb eduskunnassa 7. marraskuuta 2015, jossa Kokoomuksen eduskuntaryhmä kokoontui käsittelemään sote-kiistaa.Markku Ulander / Lehtikuva

Kokoomus on aloittanut eduskuntaryhmänsä kokouksen. Edustajat olivat kokoukseen mennessään vielä vaitonaisia sote-sovusta.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa totesi kokoukseen mennessään, että sopuun pääseminen on hyvä, mutta että monia kiperiä kysymyksiä on vielä edessä.

– Tärkeää on, että saatiin yhteisymmärrys, mutta monta pohdintaa varmasti tulee. Tietenkin on hyvä sanoa, että ei tämä alueratkaisu paras mahdollinen ole, mutta näin isossa asiassa on tärkeätä, että hallitus osoitti sen, että isoja päätöksiä voidaan viedä eteenpäin.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä ja puoluevaltuusto pitävät yhteiskokouksen aamupäivällä. Valtiovarainministeri, kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb kommentoi sopua yhteiskokouksen jälkeen.

Lue seuraavaksi