Kuopion kaupungin palvelupalkinto Kino Kuvakukon vetäjälle: "Asiakaslähtöinen asenne, avulias ja ystävällinen palvelutapa"

Paul Staufenbiel saa kehuja siitä, että Kino Kuvakukosta on muodostunut laadukas ja monipuolinen elokuvakulttuurin keskus. Kuvakukko on toiminut kaupungin kunnallisena elokuvateatterina vuodesta 1987.

elokuvat
Elektronista musiikkia soittavan Aavikon jäsenet Paul Staufenbiel ja Tomi Kosonen
Antti Karhunen / Yle

Kuopion kaupungin tämänvuotinen palvelupalkinto on myönnetty elokuvateatteri Kino Kuvakukon vetäjälle Paul Staufenbielille.

Kaupunki toteaa palkintoperusteissaan, että elokuvatoiminnanohjaaja Staufenbiel on luonut Kuvakukosta laadukkaan ja monipuolisen elokuvakulttuurin keskuksen. Staufenbieliä kehutaan muun muassa asiakaslähtöisestä asenteesta sekä avuliaasta ja yställisestä palvelutavasta.

Elokuvateatterin tarjontaa kehutaan monipuoliseksi. Esimerkiksi Kuopion koululaiset pääsevät tutustumaan laadukkaaseen elokuvakulttuuriin ilmaisissa Koulukino-näytöksissä. Eläkeläisten elokuvakerho Hopeatähdet puolestaan tarjoaa elokuvia seniorien makuun päiväsaikaan.

Kino Kuvakukko on toiminut kaupungin kunnallisena elokuvateatterina vuodesta 1987 alkaen. Päätöksen palvelupalkinnon saajasta teki kaupunkilaisten tekemien ehdotusten pohjalta kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen.