Nuorta naista puukotettiin Tampereella – Onko yhteyksiä Tesoman murhaan?

Tampereen Tesomalla on puukotettu iltalenkillä ollutta naista. Törkeää pahoinpitelyä tutkii sama poliisiryhmä, joka on selvitellyt viime joulukuussa samassa kaupunginosassa tehtyä murhaa.

Kotimaa
Tesoman puukotuspaikka kartalla
Yle

Poliisi tutkii Tampereen Tesomalla viime torstaina tehtyä puukotusta törkeänä pahoinpitelynä.

Nuori nainen oli lenkillä torstai-iltana noin kello 20.45, kun mies pyysi häneltä tupakkaa Tesoman Käräjätörmän ja Tesoman jäähallin välisellä alueella. Naisen vastattua kieltävästi mies tönäisi hänet kohti kävelytien reunaa ja löi kasvoihin. Tämän jälkeen mies otti taskustaan teräaseen ja yritti lyödä naista useita kertoja rinnan alueelle. Uhrin onnistui suojata itseään, mutta hän sai neljä viiltohaavaa rintaansa ja yhden käteensä.

Poliisi kaipaa nyt yleisön havaintoja tapahtuneesta.

Puukotusta tutkivat samat poliisit, jotka ovat selvitelleet viime joulukuussa samassa kaupunginosassa puukolla tehtyä murhaa. Tekijää ei ole vieläkään löydetty huolimatta mm. sadoista dna-näytteistä.

– On tarkoituksenmukaista että Tesomalla sattuvia väkivaltaisuuksia tutkii sama ryhmä kuin Tesoman murhaa, muotoilee tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista.

– Ei voi sanoa, että tämä liittyy Tesoman murhaan, mutta sitä mahdollisuutta ei voi myöskään sulkea pois.

Uhrin antamien tuntomerkkien perusteella puukottaja on taustaltaan ulkomaalainen, joka puhuu suomea ontuvasti, mutta ymmärrettävästi. Mies on ihonväriltaan tummempi kuin kantaväestö, muttei musta. Iältään mies saattoi olla noin 30-vuotias, hän oli noin 170 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka.

Yllään miehellä oli tumma huppari, löysähköt farkut ja vaaleat lenkkarit.

Havainnot voi kertoa poliisille ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai soittamalla virka-aikana numeroon 0295445890.