Tesoman puukotuksesta runsaasti vihjeitä

Poliisi on saanut useita vihjeitä viime torstaina Tesomalla tapahtuneesta puukotuksesta. Mies iski nuorta naista useita kertoja rintaan ja pakeni paikalta.

Kotimaa
Tesoman puukotuspaikka kartalla
Yle

Poliisi on saanut toistakymmentä vihjettä, jotka koskevat Tesomalla viime viikolla tapahtunutta puukotusta. Poliisi pyysi maanantaina yleisövihjeitä ulkomaalaistaustaisesta miehestä, joka puukotti lenkillä ollutta nuorta naista Tesoman jäähallin lähistöllä torstai-iltana noin kello 20.45.

Tulleita vihjeitä tarkistetaan parhaillaan. Poliisin mukaan tietoon ei ole tullut asioita, jotka liittäisivät puukotuksen Tesomalla viime joulukuussa tehtyyn murhaan. Tapaus on edelleen selvittämättä.

Viime torstaina tapahtunutta puukotusta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Mies iski naista useita kertoja rinnan alueelle ja pakeni sen jälkeen jäähallin suuntaan.

Uhri on kertonut, että puukottaja on taustaltaan ulkomaalainen. Hän puhuu suomea ontuvasti, mutta ymmärrettävästi. Ihonväriltään kantaväestöä tummempi mies on noin 170 senttiä pitkä ja hoikka. Hän oli pukeutunut tummana huppariin, löysähköihin farkkuihin ja vaaleisiin lenkkareihin. Uhri arvioi puukottajan noin 30-vuotiaaksi.