Ykköseen pudonnut FC KTP menettää pelaajia – parhaan maalintekijän sopimus purettu

Kotkalaisella FC KTP:lla on enää kuusi pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Ilari Äijälä ja Sasha Anttilainen ovat nimeikkäimmät lähtijät.

urheilu
Ilari Äijälä pelaa jalkapalloa.
KTP:n kapteeni Ilari Äijälä epäilee, että pelaajia yritettiin häiriköidä ennen runkosarjan viimeistä peliä.Niklas Joki / Yle

Jalkapallon Ykköseen pudonnut FC KTP menettää tärkeitä pelaajia nykyisestä joukkueestaan. Muun muassa menneen kauden paras maalintekijä Ilari Äijälä jättää seuran. Myös Sasha Anttilaisen ja Andrew Lewisin ensi kautta koskeneet sopimukset on purettu. Hyökkääjä Samuli Kaivonurmen kanssa neuvotellaan vielä.

– Purkamisissa oli ensisijaisesti kysymys taloudellisesta sopeuttamisesta ja toiseksi pelaajien omista tilanteista, ja tavoitteista urien suhteen, FC KTP:n toimitusjohtaja Riku Tapio sanoo seuran tiedotteessa.

Laidalla pelaava Äijälä oli kuudella osumallaan KTP:n paras maalintekijä Veikkausliigassa. Englantilainen Lewis pelasi liigaa vain yhden ottelun verran.

KTP:lla on sopimus kaudesta 2016 Jere Pyhärannan, Sauli Kilpeläisen, Giorgi Ositashvilin, Juuso Salosen, Aleksi Tarvosen ja Valeri Minkenenin kanssa. Myös päävalmentaja Sami Ristilä jatkaa joukkueessa ensi kaudella.