1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Lehtimäki

Esko Lehtimäki jatkaa keskustapiirin johdossa Etelä-Pohjanmaalla

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri on valinnut yksimielisesti puheenjohtajakseen edelleen Esko Lehtimäen Teuvalta. Lehtimäki saa isännöidä ensi kesänä Keskustan puoluekokousta Seinäjoella.

Lehtimäki

Teuvalainen Esko Lehtimäki, 55, on valittu edelleen Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajaksi. Keskustapiiri valitsee johtajansa aina vuodeksi kerrallaan. Lehtimäki on johtanut piiriä nyt neljä vuotta.

Lehtimäki työskentelee Suupohjan ammatti-instituutissa koulutusjohtajana. Hän johtaa Kauhajoella sijaitsevaa maatalousoppilaitosta ja on itsekin maanviljelijä. Hän on myös kotikuntansa valtuuston puheenjohtaja.

Esko Lehtimäki totesi aiemmin Yle Pohjanmaan haastattelussa jatkavansa mielellään piirin puheenjohtajana. Etelä-Pohjanmaa isännöi ensi kesäkuussa Keskustan puoluekokousta, joten Lehtimäen uusi puheenjohtajakausi alkaa vilkkaasti. Lehtimäki odottaa puoluekokoukseen 2000-3000 kokousvierasta.

Kauhavalla kokoontunut keskustaväki valitsi piirin varapuheenjohtajiksi Kati Ojaniemen Seinäjoelta ja Elina Pusaan Ähtäristä. Kaikki valinnat olivat yksimielisiä.

Lue seuraavaksi