Ruokaostokset kotiin 13 eurolla – Keskimaa avaa ruokakaupan verkkoon

Osuuskauppa Keskimaa avaa Mestarin Herkulle verkkokaupan. Verkkoaupan osuus ruokakaupasta on vielä pieni, mutta Keskimaa uskoo sen kasvuun.

Nettiruokakauppa
Sokos-tavaratalo Jyväskylässä.
Isto Janhunen / Yle

Keskimaa kokeilee josko aika olisi nyt kypsä ruoan verkkokaupalle. Osuuskauppa tarjosi ruoan verkkokauppaa jo viitisentoista vuotta sitten, mutta oli silloin etuajassa.

– Tuomme jyväskyläläisille palvelun, jota meiltä on toivottu todella paljon. Uskomme, että Mestarin Herkun verkkokauppa kiinnostaa asiakkaita, Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola sanoo.

S-ryhmällä on jo ruoan verkkokauppaa pääkaupunkiseudulla ja muutamassa suuressa kaupungissa.

– Uskomme, että Keski-Suomessa on on nyt riittävästi kysyntää ruoan verkkokaupalle. Kokemusten perusteella arvioimme, millaisia kehitysmahdollisuuksia ruoan verkkokaupalla voisi kenties olla laajemminkin Keski-Suomessa.

Mestarin Herkun verkkokauppa toimii sekä nouto- että kotiinkuljetusperiaatteella maanantaista lauantaihin. Ostokset tilataan ja maksetaan verkossa, noutokaupassa voi maksaa myös kassalla.

Mestarin Herkun verkkokauppa löytyy avauduttuaan osoitteesta foodie.fi/keskimaa. Kotiinkuljetuksen hinta on Keskimaan asiakasomistajille 13€ ja muille 21€, noutokassin kokoamisen vastaavat hinnat ovat 6,50 ja 10,50€.

– Kotiinkuljetus toimii 15-20 kilometrin säteellä Jyväskylän keskustasta, ulottuen muun muassa Vaajakoskelle, Kirriin, Leppävedelle ja Muurameen, sanoo myyntipäällikkö Miikka Mikola.

Ennestään ruokakauppaa verkossa Jyväskylässä pyörittää M-Kotiväylä (siirryt toiseen palveluun). Sen toimitusmaksu on 9,90€.