Poliisi tarkensi Kaivannon vastaanottokeskuksessa pahoinpidelleiden miesten tuntomerkkejä

Sisä-Suomen poliisi on edistynyt tiistai-iltana Kangasalla tapahtuneen pahoinpitelyn tutkinnassa. Kolme suomalaista miestä pahoinpiteli vastaanottokeskuksen pihalla irakilaissyntyisen miehen nyrkeillä ja puukolla.

Kotimaa
Kaivannon sairaala ulkoa.
Petri Aaltonen / Yle

Poliisi on jatkanut Kaivannon vastaanottokeskuksessa tapahtuneen pahoinpitelyn tutkintaa. Tiedossa on nyt tekijöiden tarkat tuntomerkit, sekä heidän käyttämänsä auton merkki.

Kaivannon vastaanottokeskuksen pihassa tapahtui tiistai-iltana pahoinpitely, jossa rikoksen uhrina oli irakilaissyntyinen mies. Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan uhri oli puhunut pihalla puhelimeen, kun paikalla oli ajanut tumma tai musta BMW-merkkinen henkilöauto, josta oli noussut ulos kolme suomalaista miestä.

Todennäköisesti epäillyt ovat liikkuneet kyseisellä autolla Kaivannon vastaanottokeskuksen ympäristössä illalla ennen tekoa ja yöllä teon jälkeen.

Poliisi kertoo, että hyökkäys on ollut aggressiivinen, ja uhri on säästynyt vakavilta vammoilta hyvällä tuurilla.

Poliisi pyytää tietoja tuntomerkkeihin (siirryt toiseen palveluun) sopivasta kolmikosta. Tiedot pyydetään ilmoittamaan numeroon 029 544 5890 tai sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)