Varkaat iskivät kodinkoneliikkeeseen seinän läpi

Varkaat veivät viihde-elektroniikkaa tuhansien eurojen arvosta Hollolassa. Kodinkoneliikkeeseen oli menty seinän läpi. Poliisilla ei ole käsitystä, miten arvokkaat tavarat on saatu vietyä pois paikalta.

kodinkoneliikkeet

Poliisi pyytää apua Hollolassa tapahtuneen törkeän varkauden selvittämiseen. Salpakankaalla murtauduttiin sunnuntain vastaisena yönä Expert-kodinkoneliikkeeseen seinän kautta.

Liikkeestä vietiin myyntipakkauksissa ollutta viihde-elektroniikkaa kymmenien tuhansien eurojen edestä. Rikoskomisario Jari Kiiskisen mukaan varkaiden saalis on mittava.

– Tämä osoittaa suunnitelmallisuutta. On tiedetty mistä kohtaa seinää sisään voi mennä. Lisäksi on mietitty miten tavaramäärä saadaan kuljetettua pois paikalta, sanoo Kiiskinen.

Rikoskomisario ei halua kertoa millä seinän läpi oli menty. Tällä hetkellä poliisi selvittää, onko vastaavanlaisia rikoksia tehty muualla maassa.

Expertin myymäläpäällikkö Pekka Halme kertoo, että liike on pystytty pitämään auki. Halmen mukaan tekijät olivat ammattilaisia ja iskivät tehokkaasti ”täsmäiskuna”. Valvontalaitteista huolimatta tekijät onnistuivat viemään elektroniikkaa mukaansa.Tekijät olivat naamioituneet.

Reikä seinässä on korjattu.

Poliisi pyytää asiaan liittyen havaintoja tai muita asiaan liittyviä vinkkejä sähköpostiin: pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).