Naapuripiinaajaksi epäillyn torniolaismiehen ikkunat hajotettiin

Tornion naapuripiinaajaksi epäillyn miehen kotitaloa on vahingoitettu. Miestä kohtaan on esitetty epäsuoria uhkauksia internetin keskustelupalstoilla, mutta poliisi ei vahvista, että nämä tai asian julkisuudessa oleminen liittyisivät tapaukseen.

Kotimaa
Torniolaista omakotiasuinaluetta Kivirannalla.
Yle

Tornion naapuripiinajaksi syytetyn miehen kotitaloa on vahingoitettu. Ylen havaintojen mukaan miehen talosta on rikottu ainakin ikkunat. Paikalla liikkuneiden silminnäkijöiden mukaan myös miehen autoa oli vahingoitettu.

Poliisi vahvistaa, että naapuripiinatapaukseen liittyvä henkilö on tehnyt ilmoituksen vahingonteosta. Vahingoteko on tapahtunut viime sunnuntaina eli tapauksen julkisuuteen tuloa seuraavana viikonloppuna.

Miestä on uhattu keskustelupalstoilla

Kuvakaappaus Suomi24-palstan Tornio-keskusteluista.
Kuvakaappaus Suomi24-palstalta.

Tornion naapuripiina on herättänyt laajaa huomiota. Ylenjuttua aiheestaon luettu netissä kymmeniätuhansia kertoja.

Tapaus on herättänyt huomiota myös internetin keskustelupalstoilla, missä kiusaajaksi epäiltyä kohtaan on esitetty jopa epäsuoria uhkauksia.

Miehen entinen naapuri on kertonut julkisuudessa, että mies on piinannut häntä mitä uskomattomimmilla tavoilla. Hänen on kerrottu muun muassa tuoneen entisen naapurinsa ovelle ulosteella täytettyjä pusseja ja kirjoittaneen aitoihin rivoja tekstejä entisen naapurinsa nimissä.