1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. turvapaikanhakijat

Kiinniotetut turvapaikanhakijat vapaaksi Heinolassa, yhtä epäillään pahoinpitelystä

Poliisi tutkii edelleen epäiltyä pahoinpitelyä. Tyttö, jonka kerrottiin saaneen vammoja perjantai-iltana, ei ole loukkaantunut.

Poliisi on vapauttanut Päijät-Hämeen Heinolan perjantai-illan tapahtumien takia kiinniotetut miehet. Poliisi tutkii edelleen, mitä Heinolan torilla tapahtui hieman iltaseitsemän jälkeen perjantaina. Torilla oli paikallisia tyttöjä ja Viittakiven vastaanottokeskuksessa asuvia turvapaikanhakijoita. 

Poliisille ilmoitettiin, että 17-vuotiaaseen tyttöön olisi käyty käsiksi. Eilen kerrottiin, että tyttö olisi saanut jonkinlaisia vammoja. Tänään sunnuntaina poliisi kertoo, ettei tyttö ole loukkaantunut.

Poliisi otti perjantaina kiinni kaksi miestä. Toinen heistä pääsi vapaaksi eilen lauantaina, poliisin todettua, ettei miehellä ole osuutta epäiltyyn pahoinpitelyyn. Toista miestä epäillään edelleen pahoinpitelystä. Hänet poliisi vapautti tänään sunnuntaina.

Kaikkia ihmisiä, joita poliisi aikoo kuulla, ei ole vielä jututettu. Siksi poliisi on kovin vaitonainen sen suhteen, mitä jo tehdyissä kuulusteluissa on selvinnyt.