1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Atik Ismail

Jalkapallolegenda Atik Ismail kontiolahtelaisseuran leipiin

Atik Ismail on tehnyt sopimuksen jalkapalloseura Lehmon Pallon kanssa. Ismail tulee toimimaan sekä seuran junioreiden että edustusjoukkueen pelaajien parissa.

Atik Ismail
Atik Ismail
Atik IsmailAnja Hiltunen / Yle

Legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail aloittaa kontiolahtelaisen jalkapalloseura Lehmon Pallon seuratyöntekijänä. Hänen vastuualueeseensa kuuluu lasten- ja nuorten valmennus sekä sen kehittäminen ja koordinoiminen.

Lisäksi Ismail toimii Nelosessa pelaavan Lehmon Pallon edustusjoukkueen päävalmentajana.

– Ismaililla on erinomaisen jalkapallo-osaamisen ja kokemuksen lisäksi vahvaa osaamista myös monikulttuurisesta työstä, josta on varmasti hyötyä myös seuratyössä ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, Lehmon Pallon puheenjohtaja Tero Vornanen sanoo.

58-vuotias Ismail aloittaa seuratyöntekijänä tammikuun alussa. Edustusjoukkueen toiminnassa hän on mukana jo nyt. Ismailin sopimus kattaa kauden 2016.

Lieksasta Kontiolahdelle

Vuodenvaihteeseen asti Atik Ismail työskentelee työvalmentajana Lieksan kaupungilla. Lieksassa hän toimi myös ammatillisena ohjaajana autonasentajaopiskelijoille sekä lieksalaisen jalkapalloseura Hurttien juniorivalmentajana.

Jalkapallourallaan Ismail pelasi Suomen pääsarjassa 201 ottelua, joissa teki 113 maalia.

A-maaotteluita hänelle kertyi 26. Maaleja niissä syntyi yhteensä seitsemän kappaletta.

Lue seuraavaksi