Nettikansan 6 upeinta Linnan juhlissa: Näyttelijä, poliitikko ja veteraanin saattaja

Illan kuningatar Tiina Lymi sai äänestyksessä huomiovyöryn. Yleisö arvosti miespukeutujia perinteisissä tummissa puvuissaan.

Kotimaa
Tiina Lymi
Tiina Lymin puku.

Ylen nettipalvelussa Yle.fi/linnanjuhlat (siirryt toiseen palveluun) on äänestetty vilkkaasti illan parasta pukeutujaa. Täysin selvä voittaja äänestyksessä on ollut näyttelijä Tiina Lymi. Hänen korsettimaisen pukunsa on suunnitellut Mert Otsamo.

– Puvussa on draamaa, mikä näyttelijälle sopii. Ja miten hän sen kantaa, ihasteli muotiasiantuntija Sami Sykkö Yle Areenan pukulähetyksessä.

Kaksi Lymin jälkeen ihastuttavinta pukua oli sotaveteraania saattaneella Ritva Hyvärisellä art deco -luomuksessa sekä kansanedustaja Sari Sarkomaalla Katri Niskasen Roosa nauha -mekossa.

Art Deco
Sotaveteraania saattaneen Ritva Hyvärisen art deco -henkinen puku.
Sari Sarkomaa
Sari Sarkomaan puku.

Nettikansa arvosti miespukeutujista heitä, jotka terästivät pukuaan lähes huomaamattomilla ylellisyyksillä.

Arman Alizad voitti miesten äänestyksen tummassa Tom Fordin puvussa, edustaen aivan samaa James Bond -henkeä kuin viime vuonna rap-artisti Elastinen.

Näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius oli toinen kalannahkarusetissa ja tennispelaaja Jarkko Nieminen ehkä yllättäen yleisön kolmossuosikki perusfrakissaan.

– Suomen kansa varmaan arvostaa Jarkko Niemistä urheilijana, koska frakista ei ehkä löytynyt mitään erityistä, arvioi muotiasiantuntija Sami Sykkö Linnan jatkoilla TV1:ssä.

Arman Alizad
Arman Alizad haastattelussa.
Pirkka-Pekka Petelius
Pirkka-Pekka Petelius haastattelussa.
Jarkko Nieminen
Jarkko Nieminen haastattelussa.