Ylitornion jääkiekkoseuran jatko on turvattu – uusi puheenjohtaja löytyi

Ylitorniolainen jääkiekkoseura EtPo-72 joutui maanantai-iltana tiukkaan paikkaan, kun halukkaita yhdistyksen puheenjohtajaksi ei löytynyt. Väistyvä puheenjohtaja Timo Kunnari kuitenkin vahvisti tiistaina, että puikkoihin astuu ylitorniolainen nuori nainen.

Ylitornion kunta (Ruotsi)
Ylitornion EtPo
Niina Karkiainen

Ylitorniolainen jääkiekkoseura EtPo-72 saa uuden puheenjohtajan. Seuran puheenjohtajaksi on lupautunut Sari Välimaa.

EtPo-72:n toiminta oli vaarassa päättyä, kun seuralle ei saatu ylimääräisessä kokouksessakaan maanantai-iltana valittua puheenjohtajaa. Koska valintaa ei tehty, olisi yhdistyslain perusteella seuran toiminta jouduttu lopettamaan.

– Täytyy sanoa, että kun eilen keskeytin kokouksen kun puheenjohtaja ei löytynyt, vietin sen jälkeen unettoman yön. Eilen Välimaan nimi nousi esille, mutta hän ei ollut kokouksessa, kertoo väistyvä puheenjohtaja Timo Kunnari tiistaina.

Kapula siirtyy uudelle puheenjohtajalla seuraavassa järjestäytymiskokouksessa, missä valitaan myös uusi varapuheenjohtaja ja sihteeri.

– Olen tukena niin pitkälle kuin tarve on. Nyt ensimmäisenä hoidetaan perinteiset arpajaiset, joissa liikkeellä on yli 2000 arpaa. En ole hylkäämässä seuraa, Kunnari vakuuttaa.

Välimaa pelaa itsekin mimmikiekkoa.