FC KTP:lle uusi hyökkääjä

FC KTP kertoi tänään tiedotustilaisuudessaan, että on tehnyt pelaajasopimuksen helsinkiläislähtöisen pelaajan Matias Lindforsin kanssa. Lisäksi joukkue jatkaa siellä jo pelaavan Ville Oksasen sopimusta ensi kaudeksi.

urheilu
MYPAn Ville Oksanen kamppailee pallosta Cefn Druidsin Rees Darlingtonin kanssa.
Ville Vuorinen

FC KTP on kirjoittanut kaksi pelaajasopimusta. Joukkue saa riveihinsä uuden pelaajan Matias Lindforsin. Lisäksi joukkue jatkaa Ville Oksasen sopimusta ensi kaudeksi. Helsinkiläislähtöinen hyökkääjä Matias Lindfors liittyy KTP:n riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Päävalmentaja Sami Ristilä on tyytyväinen saadessaan joukkueeseen kokeneen Oksasen ja nuoren Lindforsin.

– Luottopelaaja Ville kykenee omalla esimerkillään näyttämään mallia nuoremmille pelaajille. Lisäksi hän pystyy pelaamaan monella pelipaikalla, kommentoi Ristilä ja jatkaa, että nuori Matias on nälkäinen pelaaja, joka ei anna periksi millään.

Ville Oksanen, 28, pelasi Kotkassa ensimmäisen kerran jo kaudella 2008 ja palasi Kotkaan kaudeksi 2013 pelattuaan neljä kautta kasvattajaseurassaan MyPa:ssa. Oksanen on pelannut Veikkausliigaa yli 150 ottelua. Hän piti jatkoa Kotkassa luonnollisena vaihtoehtona.

Matias Lindfors, 18, on pelannut viimeiset kaksi kautta ruotsalaisen IF Brommapojkarnan akatemiassa. Hän kuuluu myös alle 19-vuotiaiden maajoukkueryhmään.

– Olen nuori, mutta se ei tarkoita, ettenkö voisi haastaa kokeneempia pelaajia peliajasta, kertoo Lindfors.

KTP:llä on kaudelle 2016 sopimukset nyt yhteensä 12 pelaajan kanssa. Joukkueessa pelaavat ensi kaudella Oksasen ja Lindforsin lisäksi maalivahdit Jere Pyhäranta ja Sauli Kilpeläinen, puolustajat Giorgi Ositashvili, Topi Pasi ja Juuso Salonen, keskikenttäpelaajat Valeri Minkenen ja Aleksi Tarvonen, sekä hyökkääjät Kaarel Usta, Markus Jääskeläinen ja Niko Ikävalko.