Pälkäneen kaupparyöstäjä vei huomattavan summan rahaa

Poliisi etsii Pälkäneellä perjantaina kaupan kassan ryöstänyttä mieshenkilöä. Poliisin mukaan aseistautunut tekijä sai saaliikseen huomattavan summan käteistä.

Kotimaa
Pälkäneen kaupparyöstäjä valvontakamerakuvassa.
Poliisi

Pälkäneen Luopioisissa perjantaina aseellisen ryöstön tehnyt mieshenkilö sai saaliikseen huomattavan summan käteistä. Mies oli uhannut myyjää aseella ja sai haltuunsa huomattavan summan seteleitä kaupan kassasta. Kukaan ei ole loukkaantunut tilanteessa.

Poliisi tutkii K-Marketin kassaryöstöä törkeänä ryöstönä. Epäillyn henkilöllisyys ei ole vielä poliisin tiedossa ja poliisi etsii ryöstön tekijää.

Epäilty tekijä oli noin 180 cm - 190 cm pitkä ja hoikka. Hänellä oli yllään tumma vyötärömallinen takki, jonka alla oli harmaa huppari huppu pään yli vedettynä. Alaosassa oli tummat housut, jossa löysät taskut.

Pälkäneellä Luopioisten keskustassa sijaitsevaan kauppaan tehtiin ryöstö perjantaina alkuillasta. Tekijä poistui paikalta juosten terveyskeskuksen suuntaan.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta tai epäillyn henkilöllisyydestä joko sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai puhelimitse 0800 90022.