Vuokatin Urheiluopisto valitsi toimitusjohtajan rehtorin sijaan

Vuokatin Urheiluopiston taustalla toimiva Vuokatti Säätiö on valinnut opiston toimitusjohtajaksi etenkin matkailualalla toimineen Veikko Halosen.

Vuokatti
Veikko Halonen
Veikko HalonenVille Airaksinen / Yle

Vuokatin Urheiluopiston rehtorin työsuhde päättyi syyskuussa, ja opiston taustalla toimivan Vuokatti Säätiön puheenjohtaja Eero Reijonen kertoo, että toimitusjohtajahaku käynnistettiin lokakuussa. Hakijoita oli yli 50.

– Opisto haki toimitusjohtajaa joka kykenee viemään läpi tulevan kasvun ja kehittämisen haasteet. Vuokatilla on vahva usko tulevaisuuteen, Reijonen sanoo Vuokatin Urheiluopiston tiedotteessa.

Tulevaisuuden tärkeimmät asiat ovat samat sekä Urheiluopistolla että koko Vuokatilla.

Veikko Halonen

Toimitusjohtajaksi valittu sotkamolainen Veikko Halonen on toiminut pitkään matkailualalla, ja muun muassa koulutusyritys Arffman Consulting Oy:n toimitusjohtajana. Tahko-Toursin toimitusjohtajana Halonen toimi 2007–2008 ja Valamon luostarin liiketoimintajohtajana 2009–2013. Viimemmäksi hän on laatinut Sotkamon kunnalle Sotkamo – Vuokatti masterplan – kehittämissuunnitelman.

Hän aloittaa Vuokatin Urheiluopiston johdossa vuoden vaihtuessa.

– Tulevaisuuden tärkeimmät asiat ovat samat sekä Urheiluopistolla että koko Vuokatilla: kasvua ja kansainvälistymistä. Sekä lumilajien valmennuksen, liikuntamatkailun että liikuntakoulutuksen osalta Vuokatissa tavoitellaan uutta vaihdetta, Halonen kommentoi opiston tiedotteessa.

Vuokatin Urheiluopisto (siirryt toiseen palveluun) on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Vuokatin Säätiö omistaa urheiluopiston maapohjan ja rakennukset.