Hätämajoitusyksikön asukkaat selvittelivät välejään Forssassa

Rattijuopot, huumekuskit ja tappelunnujakat työllistivät Hämeen poliisia sunnuntaina. Karkuteille lähteneen rattijuopon etsimisessä tarvittiin jopa poliisikoiran apua.

liikennejuopumus

Hätämajoituskeskuksen asukkaat selvittelivät välejään Forssassa sunnuntaina. Hämeen poliisin mukaan hätämajoituskeskuksen asukkaiden kesken oli alkanut alkuillasta tappelu, jossa yksi osallisista oli ottanut esiin teräaseen.

– Muut asukkaat saivat teräaseen pois ennen poliisin saapumista.

Rikoksesta epäilty toimitettiin Hämeenlinnan poliisivankilaan. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä.

Hätämajoituskeskuksen lisäksi tapeltiin sunnuntaina alkuillasta myös Forssan keskustassa. Poliisin saaman hätäkeskusviestin mukaan partion apua tarvittiin keskustassa sijaitsevan ravintolan edustalla.

Poliisin mukaan mieskaksikko oli ajautunut riitaan kolmen muun miehen kanssa. Kolmikko oli poistunut ennen poliisin saapumista, eikä heitä löydetty etsinnöistä huolimatta.

Ambulanssi kävi tarkastamassa miesten vammat, jotka eivät onneksi olleet vakavia. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

Juoppoja ja huumekuskeja liikenteessä

Sunnuntaiaamun ensimmäinen rattijuoppo törmäli autollaan Hämeenlinnan keskustassa. Ennen päätepysäkkiä mieskuljettaja oli törmännyt Lukiokadun ja Kasarmikadun kulmassa pysäköityyn autoon. Tämä ei juopuneen kuljettajan ajoa haitannut vaan hän jatkoi matkaansa kohti Vanajantietä, missä hän ajautui ulos tieltä ja törmäsi valotolppaan.

Poliisin mukaan onnettomuuspaikalta poistunut kuski löytyi lähistöltä. Miestä epäillään ainakin törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisipartiot tapasivat päivän aikana huumekuskeja myös Hämeenlinnassa Pikkuparolantiellä ja Tammelassa kymppitiellä. Pikkuparolantiellä ajaneella miehellä ei ollut ajokorttia ja Tammelassa naiskuljettajan autossa oli väärät rekisterikilvet.

Hämeenlinnassa Kotkajärventiellä tarvittiin sunnuntai-iltana poliisikoiran apua. Poliisipartio löysi ulosajopaikalta ojassa olevan henkilöauton, mutta kuljettaja oli hukassa.

– Poliisikoira löysi parikymppisen mieskuskin lähimaastosta, kerrotaan Hämeen poliisista. Puhalluskokeen mukaan mies puhalsi yli törkeän rattijuopuksen rajan.

Lähteet: Hämeen poliisilaitos