Perjantai on joka päivä – uusi ajankohtaisohjelma alkaa Ylellä

Ensimmäisessä Perjantai-dokkarissa toimittaja Kati laukkanen tapaa isänsä 20 vuotta sen jälkeen, kun tämä hylkäsi hänet.

Perjantai
Sean Ricks ja Pekka Vahvanen juontavat Perjantain tv-lähetyksen.
Perjantai Sean Ricksin ja Pekka Vahvasen johdolla joka perjantai. Sosiaalisessa mediassa Perjantai on joka päivä.Yle

Ylen uusi ajankohtaisohjelma Perjantai aloittaa verkossa ja televisiossa tällä viikolla. Sosiaalisessa mediassa Perjantai on joka päivä.

Facebookissa Perjantai (siirryt toiseen palveluun), Twitterissä Yle Perjantai (siirryt toiseen palveluun) ja Instagramissa Yle Perjantai (siirryt toiseen palveluun). Keskusteluun voi osallistua tunnisteella #yleperjantai.

Tv-ohjelma lähetetään perjantaisin kello 21.05 suorana Tampereen TTT-klubilta. Ohjelman juontavat Sean Ricks ja Pekka Vahvanen.

Ensimmäisessä lähetyksessä 15. tammikuuta ovat vieraina aktivisti ja feministi Maryan Abdulkarim sekä kansanedustaja Susanna Koski (kok). Ricks ja Vahvanen keskustelevat vieraidensa kanssa rodullisuudesta nykypäivän Suomessa ja siitä, mikä merkitys ulkonäöllä on polittiikassa.

Perjantai-dokkarissa toimittaja Kati Laukkanen tapaa isänsä 20 vuotta sen jälkeen, kun tämä hylkäsi hänet. Tulevilla viikoilla Perjantai etsii Odinin sotureita ja metsästää 16-vuotiaan Liina Laineen kanssa.

Voit ilmoittautua Perjantain klubiyleisöön tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).

Lue lisää Perjantaista.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.