Koe uusi yle.fi

Restamax osalliseksi Särkänniemen sisäliikuntapuistoon

Ravintolayhtiö Restamax lähtee mukaan Särkänniemen delfinaarioon rakennettavaan sisäliikuntapuistoon. Yhtiö omistaa Superpark Oy:sta aluksi 19 prosenttia, mutta omistusosuutta on mahdollista kasvattaa.

talous
SuperPark.
Ville-Petteri Määttä

Ravintola-alan yhtiö Restamax Oyj sijoittaa sisäaktiviteettipuisto SuperParkiin.

Restamax on yksi Suomen suurimmista ravintola-alan toimijoista. Se ryhtyy SuperPark Oy:n omistajaksi 19 prosentin omistusosuudella, mutta yhtiöiden tekemän sopimuksen mukaan omistusosuutta on myöhemmin mahdollista kasvattaa.

– SuperPark tuo hyvän lisän nykyisiin viihde- ja liikunta-aktiviteetteja sisältäviin ravintoloihimme. SuperParkin idea ja uniikki konsepti sekä uskottava kasvu- ja kansainvälistymisstrategia saivat meidät sijoittamaan, Restamaxin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine sanoo yhtiön tiedotteessa.

SuperPark aloitti vuonna 2012 Vuokatista, jonne avattiin maailman suurin Angry Birds Activity Park. Sittemmin SuperPark on laajentunut jo Ouluun, Vantaalle sekä Kuopioon. Vuoden 2016 aikana avataan uudet sisäaktiviteettipuistot Tampereen Särkänniemen entiseen delfinaarioon ja kylpylähotelli Holiday Club Caribian yhteyteen Turkuun.

Yle.fi-etusivulla juuri nyt:

Egypti

Egyptin media: Ainakin 200 kuollut hyökkäyksessä moskeijaan

Black Friday

Kulutushysteria oli liikaa – osa kauppiaista nousi kapinaan mustaa perjantaita vastaan: "Älä kuluta, osta laatua"

Tuomiot

Morfiinihoitajalle ehdollista lääkevarkaudesta – käytti itse sairaan lapsen kipulääkkeitä ja laittoi tilalle vettä

Välikysymyskeskustelu

Vihervasemmistolta välikysymys eriarvoistumisesta – muu oppositio tunnustaa ongelman, mutta ei ratkaisumalleja