yle.fi-etusivu

Oulun perussuomalaiset eivät halua uusia katupartioita

Oulun Perussuomalaiset ottavat etäisyytta katupartiointiin. Muun muassa Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi on ollut perustamassa kaupunkiin partiorinkiä.

Kotimaa

Ouluun ollaan perustamassa katupartiointiryhmiä. Yksi aloitteista on Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärven. Hän on hakenut toimintaan väkeä Facebookin kautta. Sosiaalisessa mediassa haetaan jäseniä myös Street Patrol-ryhmään.

Oulun Perussuomalaisten kannanotossa katsotaan, että partioinnissa tai vartioringissä tulee olla mukana turvallisuusalan ammattilaisia kuten poliisi. Perussuomalaisten mukaan esille tullut uusi katupartiointihanke ei ole tarpeellinen nykyisessä tilanteessa.

– Onkin luultavaa, että lähestyvät kuntavaalit saavat kuluvan vuoden aikana erilaisia tahoja liikkeella monenlaisissa asioissa ja tämäkin hanke kuivunee lopulta kokoon varhaisen kuntavaalikampanjan osaksi, toteaa Oulun Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Juha Vuorio lähettämässään tiedotteessa.