yle.fi-etusivu

VR: Torstaina palataan normaaliin liikenteeseen – lumikaaos ohi

VR tiedottaa, että sääennusteiden mukaan ratalaitteita ja junakalustoa haittaavat sakeat lumisateet ja navakka tuuli ovat Etelä-Suomessa ohitse. Eilen tiistaina ja tänään keskiviikkona VR on harventanut junavuorojaan kovan lumisateen takia.

Kotimaa
Junia Helsingin rautatieasemalla 8. tammikuuta 2016.
Junia Helsingin rautatieasemalla 8. tammikuuta 2016.Emmi Tulokas / Lehtikuva

VR kertoo junaliikenteen palaavan normaaliksi huomisesta torstaista lähtien. Vielä tänään keskiviikkona junavuoroja on vähennetty runsaasti.

Yksittäisiä vuoro- ja kalustomuutoksia voi lähipäivinä kuitenkin vielä olla, VR kertoo tiedotteessaan. Muutoksista löytyy tietoa esimerkiksi VR:n nettisivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Huomisesta alkaen normaaliin aikatauluun palaavat sekä sekä kauko- että lähijunaliikenne.

VR:n tiedotteen mukaan ratalaitteita ja junakalustoa haittaavat lumisateet ja navakka tuuli ovat sääennusteiden mukaan tältä erää ohi Etelä-Suomessa.

– VR, HSL ja Liikennevirasto kiittävät matkustajia ymmärryksestä viime päivien vaikeissa liikenneoloissa. Liikennemuutosten tavoitteena oli turvata matkanteko erittäin haastavassa säässä, VR:n tiedotteessa sanotaan.

Yle.fi-etusivulla juuri nyt:

Kaamos

Kaamos otti taas Suomen synkkään syleilyyn – Näillä vinkeillä jaksat pirteänä läpi pitkän pimeän

Egypti

Egyptin media: Ainakin 235 kuollut hyökkäyksessä moskeijaan

Hiihto

Iivo Niskanen väittää pelin olevan jo pelattu - asiantuntija: "Kommentit eivät anna rehellistä kuvaa hänen tilanteestaan"

Puoli seitsemän

Martti Suosalo: Rautaa tankoon, tempausvalatreeni ja taas jaksaa esiintyä