Tavoitteena Mestis – Imatran Ketterälle päätoiminen toiminnanjohtaja

Seura palkkaa itselleen päätoimisen toiminnanjohtajan. Tehtävää alkaa hoitaa imatralainen Tomi Sillanvuo. Seura tavoittelee Mestis-paikkaa jo tänä keväänä.

urheilu
Ketterän toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo.
Tomi Sillanvuo

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava Imatran Ketterä vahvistaa organisaatiotaan Mestis-kuntoon. Seura palkkaa itselleen päätoimisen toiminnanjohtajan.

Toiminnanjohtajaksi seura on nimittänyt 49-vuotiaan Tomi Sillanvuon. Imatralainen Sillanvuo siirtyy Ketterään Ruokolahdella toimivan Jaakkiman opiston talouspäällikön tehtävästä. Toiminnanjohtajan tehtävä alkaa 1. helmikuuta.

Sillanvuo on ollut kolme viime vuotta mukana Ketterän toiminnassa. Hän on ollut seuran hallituksessa. Varapuheenjohtajana hän on toiminut viime vuodesta alkaen.

Lisäksi Sillanvuo on toiminut Ketterän tiedottajana ja edustusjoukkueen toisena joukkueenjohtajana.

Työn ja harrastuksen yhdistäminen houkuttelee

Toiminnanjohtajaksi siirtymisen myötä Sillanvuo jättää Ketterän hallituksen ja varapuheenjohtajan tehtävän.

– Kolme kautta seuratoiminnassa edustusjoukkueen taustalla on opettanut paljon. Kun mahdollisuus yhdistää työ ja harrastus tuli eteen, olin heti valmis, Sillanvuo kertoo seuran tiedotteessa.

Sillanvuon mukaan Ketterä on kolmen vuoden aikana ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Seuran taloustilanne on parantunut ja taustavoimat vahvistuneet.

Kun mahdollisuus yhdistää työ ja harrastus tuli eteen, olin heti valmis.

Tomi Sillanvuo

– Töitä ja haasteita riittää vielä jokaisella osa-alueella, mutta olemme oikealla tiellä. Meidän yhteisenä tavoitteenamme Ketterässä on saada seuran talous kuntoon ja joukkue Mestikseen, Sillanvuo toteaa.

Vapaaehtoistyöstä askel eteenpäin

Päätoimisen toiminnanjohtajan palkkaaminen on keskeinen osa rakennustyötä, jolla Ketterä pyrkii nykyistä sarjatasoa korkeammalle Mestikseen.

– Ketterässä on vapaaehtoisvoimin tehty työtä seuran taustaorganisaation pyörittämisessä ja kehittämisessä. Seuran tavoitteena on pelata jatkossa Mestiksessä ja nyt on aika ottaa hallittu askel organisaation edelleen kehittämisessä, kommentoi puheenjohtaja Mikko Partanen.

Sillanvuo sanoo Ylelle, että Ketterä tavoittelee Mestis-paikkaa tänä keväänä.

– Jos ei tänä keväänä onnistu niin sitten vuoden päästä, hän lisää.

Partanen toteaa myös, että Ketterän toiminta on kasvanut viime vuosina ja riippumatta sarjatasosta nykyinen toiminta vaatii täysipäiväisen työntekijän.

Korjattu faktalaatikkoa 15.1.2016 kello 14:53: Vuoksen soturit ylläpitää kesäterassia, ei kesäteatteria.