Koe uusi yle.fi

Stubb puoluesihteeri Arven lähdöstä: Olen iloinen Minnan uudesta työpaikasta

Stubb vakuutti, että hänen ja lähtevän puoluesihteerin välit ovat olleet koko ajan erittäin hyvät.

politiikka
Minna Arve.
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb on kommentoinut puoluesihteeri Minna Arven lähtöä tehtävästään. Stubb kiitti Arvetta erinomaisesta työstä ja korosti, että tämän päätöksen taustalla oli erityisesti perheen ja työn parempi yhteensovittaminen.

Stubb vakuutti, että hänen ja Arven välit ovat olleet koko ajan erittäin hyvät.

– Olen iloinen Minnan uudesta työpaikasta. Olemme Minnan kanssa puhuneet paljon perheen ja työn yhdistämisestä, ja pidän sitä erittäin tärkeänä. Ja elämä tulee Minnalla olemaan huomattavasti helpompaa perheen kanssa siellä Turussa, Stubb sanoi.

Kokoomuksen uusi puoluesihteeri valitaan puoluvaltuustossa helmikuun 13. päivä. Valinnasta keskustellaan puoluehallituksessa jo ensi maanantaina. Stubb sanoi toivovansa, että uusi puoluesihteeri on sataprosenttisesti sitoutunut kokoomukseen ja valmis kiertämään kenttää. Valmista suosikkia hänellä ei vielä ole.

– Se on ilman muuta selvää, että puolueen johto tottakai ohjaa ja miettii sitä yhteistä ratkaisua. Nämä ovat perinteisesti olleet sellaisia asioita, joista päätetään yhdessä.