1. yle.fi
  2. Uutiset

Hei suomalainen! Kerro miten teet Suomesta paremman maan

Nyt haemme Suomi-tekoja: miten teet Suomesta parhaan mahdollisen paikan meille? Kerro meille ideasi, jolla Suomi muuttuu paremmaksi. Ideasi voi olla pieni tai iso, kunhan se on innostava.

Suomi-tekoja
Suomi-tekoja – #suomitekoja

Me annamme jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden osallistua. Tehdään Suomesta entistä parempi paikka asua ja elää. Kukaan muu ei tee sitä puolestamme. Siksi kaikkien ideoita tarvitaan.

Onko sinulla konkreettinen idea, joka tekee Suomesta paremman? Kerro se meille oheisella lomakkeella.

Julkaisemme ideoista kiinnostavimmat, omaperäisimmät ja rakentavimmat. Seuraamme, mitä niille tapahtuu. Suomi ei muutu vaikertamalla vaan vaikuttamalla.

Haemme ideoita sellaisilta ihmisiltä, jotka haluavat kertoa ajatuksistaan Ylen välityksellä suomalaisille. Tämän vuoksi kysymme yhteystietoja. Ideaa voi ehdottaa yksi ihminen tai useampi, esimerkiksi yhdistys. Tietoja käsitellään luottamuksella, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Annamme Suomi-tekojen kehittelemiseen lisää aikaa. Viimeinen vastauspäivä on keskiviikkona 17. helmikuuta.

Jos haluat tehdä ideastasi lisäksi videon, voit lähettää meille linkin siiihen oheisella lomakkeella. Käsittelemme vain ehdotukset, joissa on tekstiperustelut ja yhteystiedot. Tilaa on vajaan A4-arkin verran eli 2 000 merkkiä.

Aiheesta voi keskustella ja ideoita jakaa sosiaalisessa mediassa: #suomitekoja.

Osallistu. Ajattele isosti, ajattele rohkeasti!

Muutettu viimeinen vastauspäivä keskiviikoksi 17. helmikuuta.

Ideoiden vastaanotto on päättynyt 17. helmikuuta.

Lue seuraavaksi