1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. pahoinpitely

Tajuttomaksi hakattu nainen vietiin yöksi putkaan Tampereella – Poliisi tutkii tapausta

Pahoinpitelystä hengenvaarallisen päävamman saanut perheenäiti vietiin putkaan humalaiseksi epäiltynä tammikuun alussa. Iltalehdelle haastattelun antanut perhe aikoo tehdä poliisista tutkintapyynnön. Myös Sisä-Suomen poliisi on tekemässä tutkintapyynnön itsestään.

pahoinpitely
Jämsän polisivankila
Esko Pulliainen / Yle

Nelikymppinen nainen pahoinpideltiin tajuttomaksi Tampereen keskustan bussipysäkillä tammikuun alun lauantaina, kertoo Iltalehti. (siirryt toiseen palveluun)Ennen puoltayötä nainen oli odottamassa linja-autoa Hämeenkadun varrella, kun kolme nuorta tupakanpyytäjää hermostui kielteisestä vastauksesta. Seurauksena oli raju pahoinpitely, jonka seurauksena nainen jäi tajuttomana makaamaan pysäkille.

Ohi ajanut poliisi luuli naisen olevan humalassa ja vei hänet putkaan. Vakavasti päänsä loukannut nainen pääsi hakeutumaan lääkäriin vasta yli vuorokauden jälkeen tapahtuneesta. Sairaalassa lääkäri diagnosoi naisella aivovamman ja kallovamman, joiden takia pahoinpidelty on edelleen sairaalahoidossa.

Uhrin kertoman mukaan pahoinpitelijöinä oli kolme kantasuomalaista parikymppistä miestä.

Tutkitaan pahoinpitelynä

Komisario Juha Myllymäki Sisä-Suomen poliisista vahvistaa Ylelle, että poliisi tutkii bussipysäkin tapahtumia törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi sai tiedon sairaalasta muutama päivä tapahtuman jälkeen.

– Sairaalasta saadun tiedon jälkeen asiaa lähdettiin tutkimaan muun muassa Hämeenkadun valvontakameroiden avulla, mutta mitään ei ole vielä selvinnyt eikä silminnäkijöitä ole ilmaantunut.

Poliisin toimia ihmetellään

Asiasta uutisoinut Iltalehti kertoo, että nainen on tekemässä tutkintapyynnön poliisin toimista.

Lehden mukaan poliisin yöraporttiin oli kirjoitettu, ettei naisella ollut ulkoisia vammoja. Mustelmaisten kasvojen ja silmän lisäksi naisella kuitenkin oli päässä verta vuotanut haava.

_Jutun otsikkoa on muutettu kello 11.14. _

Lue seuraavaksi