1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. urheilu

Putkivuoto Isomäen jäähallissa – Ässien liigaottelu siirtyy tunnilla

Porin Ässien illan ottelu Turun Palloseuraa vastaan alkaa tuntia suunniteltua myöhemmin. Syynä on ylimääräinen jäädytys, joka joudutaan tekemään jääputkistovuodon takia.

Aleksi Saarela, Ässät #87 Kuva: Tomi Hänninen

Porin Isomäen jäähallissa on sattunut jääputkistovuoto, jonka vuoksi illan liigaottelu Ässien ja TPS:n välillä siirtyy tunnilla. Peli alkaa vasta kello 19:30.

Jään alla kulkevissa putkistoissa yöllä alkanut vuoto on tukittu, mutta pelaajien turvallisuuden takia joudutaan tekemään ylimääräinen jäädytys.

– Tilanne on harmillinen, mutta emme halua missään olosuhteissa vaarantaa pelaajien turvallisuutta, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki sanoo.

Ovet Isomäen halliin avautuvat normaalisti eli kello 17:30.

Emme halua missään olosuhteissa vaarantaa pelaajien turvallisuutta.

Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki

Hirsimäki sanoo, että kaikkien kannalta paras ratkaisu on, että ottelu pystytään pelaamaan tänään eikä sitä jouduta siirtämään eteenpäin.

Harvinainen vuoto

Isomäen hallimestari Jani Rantanen kertoo, että jää oli vielä iltapäivällä neljän jälkeen veden peitossa ja jäädytys vie oman aikansa. Hän sanoo, että putkistovuodot ovat hyvin harvinaisia.

Isomäen jäähalli oli äskettäin isossa remontissa, ja putkistovuodon kustannukset kuuluvat Rantasen mukaan takuun piiriin.