Tripadvisor: Imatran Kylpylä Suomen 10:nneksi suosituin hotelli

Matkailijoille tietoja jakava sivusto Tripadvisor on listannut asiakkaiden arvioiden perusteella 25 suosituinta hotellia Suomessa. Mukana on kolme eteläkarjalaista hotellia.

hotellit
Imatran Kylpylä
YLE Emma Hämäläinen

Matkailutietoja julkaiseva sivusto Tripadvisor (siirryt toiseen palveluun) on julkaissut suosituimpien hotellien listan Suomessa vuonna 2016.

25 suosituimman hotellin joukossa on kolme eteläkarjalaista hotellia. Pisteytys perustuu asiakkaiden antamiin arviointeihin.

Parhaiten eteläkarjalaisista hotelleista on sijoittunut Imatran Kylpylä Spa, joka on listan sijalla 10:s. Arvioinneissa annetaan kehuja muun muassa hotellin kylpylälle ja moitteita hotellihuoneista.

Sijalla 11 hotellilistalla on Imatran Rantasipi Valtionhotelli, joka on kerännyt kehuja linnamaisesta tyylistä, huoneista ja upeista maisemista hotellin ympärillä. Suitsutusta asiakkailta on tullut esimerkiksi palvelusta.

25 suosituimman hotellin joukkoon mahtuu vielä yksi eteläkarjalainen, sijalla 25 oleva Scandic Patria Lappeenrannassa. Kehuja hotelli saa muun muassa hyvästä sijainnista ja palvelusta. Moitteita on tullut taas esimerkiksi parkkipaikasta.