Antilooppi nappasi Hakaniemen entisen Sokoksen

Kiinteistösijoitusyhtiö omistaa nyt noin 70 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa Hakaniemessä. S-marketin pysyy alueella pitkän vuokrasopimuksen myötä.

antiloopit

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi on ostanut kiinteistöjä Helsingin Hakaniemestä yli 30 miljoonalla eurolla, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Ostetuista kiinteistöistä muun muassa Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n pääkonttorina toiminut Siltasaarenkatu 6 on nyt kokonaisuudessaan Antiloopin omistuksessa.

Yhtiö omistaa nyt enemmistön Hok-Elannon perinteikkäästä kiinteistöstä, jossa toimi aiemmin esimerkiksi Hakaniemen Sokos. Myös Elannon talon takana sijaitsevan Paasivuorenkatu 4-6:n enemmistö kuuluu kauppojen jälkeen Antiloopille.

Yhtiön tiedotteen mukaan kaupan yhteydessä Antilooppi solmi pitkäaikaiset vuokrasopimukset HOK-Elannon kanssa, millä varmistetaan päivittäisten palveluiden, kuten S-Marketin jatkuminen alueella.

Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring. Yhtiö omistaa nyt Hakaniemen alueelta noin 70 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa, muun muassa Hakaniemen Ympyrätalon.