yle.fi-etusivu

EK:n uudeksi viestintäjohtajaksi Jenni Järvelä

Järvelä on työskennellyt muun muassa ET-lehden toimituspäällikkönä ja Kymen Sanomien päätoimittajana. Pk-johtajana puolestaan aloittaa varatuomari Jouni Hakala, joka on toiminut myös valtiosihteerinä työ- ja elinkeinoministeriössä.

media
Kymen Sanomien päätoimittaja Jenni Järvelä
Jenni JärveläRaine Martikainen / Yle

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n uudeksi viestintäjohtajaksi on valittu Jenni Järvelä ja pk-johtajaksi varatuomari Jouni Hakala. Molemmat aloittavat uudessa tehtävässään 29. helmikuuta.

Toimittajataustainen Järvelä on työskennellyt muun muassa ET-lehden toimituspäällikkönä, Kymen Sanomien päätoimittajana ja Etelä-Suomen Sanomien toimituspäällikkönä ja uutispäällikkönä.

EK:n entinen viestintäjohtaja Jouni Kemppainen valittiin Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajaksi joulukuussa. Kemppainen työskenteli pitkään Yle Uutisten uutispäätoimittajana.

Pk-johtajaksi valittu Jouni Hakala puolestaan on työskennellyt pitkään yritysrahoituksen parissa, viimeisimmäksi johtajana Teollisuussijoituksessa vastaten yritysten uusista sijoitusmahdollisuuksista ja viestinnästä.

Hakala on toiminut myös valtiosihteerinä työ- ja elinkeinoministeriössä ja eritysavustajana valtioneuvoston kansliassa. Hänellä on lisäksi pitkä kokemus kansainvälisistä tehtävistä Euroopan investointirahastosta ja Euroopan investointipankista.


Korjaus 5.2.2016 kello 11:40: Korjattu Kemppaisen aiempi titteli viestintäpäälliköstä viestintäjohtajaksi.