Marvelin liveshow ei mahdu Suomeen

Maailmalla kiertävät jättimäiset viihdeshow’t eivät tule Suomeen, sillä täältä puuttuu yli 30 000 ihmistä vetävä suurhalli.

kulttuuri
Marvel Universe Live!
Marvel Universe Live!

Disney on Ice –näytökset vetävät täysiä katsomoita tällä viikolla Helsinki Areenassa. Yleisöä kuhunkin esitykseen mahtuu noin 7 000.

Maailmalla yleisöjä keräävät vielä suureellisemmat show’t kuten Marvel Universe Live! Pari vuotta sitten aloittaneessa esityksessä sarjakuvista tutut supersankarit seikkailevat ja tekevät temppuja esimerkiksi moottoripyörillä.

Viihdetapahtumia Suomeen tuovan Live Nationin mukaan Marvelin livepläjäystä ei kuitenkaan sellaisenaan tulla täällä näkemään.

– Se on teknisenä tuotantona niin suuri, ettei se mahdu tälle pienelle Helsinki Areenalle. Ehkä seuraavalla kierroksella saadaan siitä vähän pienempi versio tänne, sanoo perheviihteestä vastaava pääpromoottori Johan Hollstén.

Hollsténin mukaan Suomesta puuttuu suurille esityksille tarkoitettu areena.

– Esimerkiksi Ruotsissa on jalkapallokentän päälle katetut 30-40 000 ihmisen hallit ja meiltä sellaiset puuttuvat toistaiseksi. Siihen asti meidän on pärjättävä Helsinki Areenalla.