1. yle.fi
  2. Uutiset

Ulosajo paljasti liudan rötöksiä: 18-vuotias kuski huumeissa, autossa teleskooppipamppu, taskussa mattoveitsi

Epäilty jäi kiinni ajettuaan ojaan Hollolan Paimelassa. Hän käyttäytyi sekavasti ja pani poliisille hanttiin lopulta niin paljon, että poliisi käytti voimaa rauhoittaakseen miehen.

Hollola

Poliisi otti sunnuntaiaamuna Hollolassa kiinni autoilijan, jota epäillään yhteensä kahdeksasta rikoksesta. Tapahtumaketju alkoi siitä, kun epäillyn kuljettama henkilöauto suistui ojaan tiellä 24 Lahden ja Asikkalan välimaastossa, Hollolan Paimelan kohdalla.

Ulosajopaikalta poliisit tapasivat epäillyn kuljettajan, joka on 18-vuotias mies. Mies käyttäytyi sekavasti, mutta puhalsi nollat. Huumepikatesti kertoi kuitenkin epäillyn käyttäneen amfetamiinia. Miehen autosta löytyis teleskooppipatukka.

Lahden poliisiasemalle kuskattu epäilty alkoi riehumaan säilöönpanotarkastuksessa, ja poliisi käytti voimaa rauhoittaakseen miehen.

Tarkastuksessa mieheltä löytyi pieni määrä huumeita ja mattoveitsi. Miehen kertomat henkilötiedot eivät pitäneet paikkaansa.

Miestä epäillään muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, vaarallisen esineen hallussapidosta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussa pidosta ja huumausainerikoksesta.

Lue seuraavaksi