Grammy-palkittu Taylor Swift valoi puheessaan uskoa nuoriin naisiin – video

– Uranne varrella on ihmisiä, jotka yrittävät typistää menestyksenne tai ottaa kunnian maineestanne. Mutta keskittykää työhönne, älkää antako heidän häiritä, Taylor Swift sanoi palkintopuheessaan. Hän on ensimmäinen nainen, joka palkitaan toistamiseen vuoden albumi -Grammyllä.

Taylor Swift pitämässä puhetta Grammy-gaalassa.
The Recording Academy / CBS / Reuters

Grammy-palkinnon vuoden parhaasta albumista saanut amerikkalainen country- ja poplaulaja Taylor Swift valoi palkintopuheessaan uskoa nuoriin naisiin. 

26-vuotias Swift palkittiin Grammy-patsaalla albumistaan "1989". Hän on ensimmäinen naisartisti, joka on palkittu kahteen kertaan parhaan albumin Grammyllä.

– Uranne varrella on ihmisiä, jotka yrittävät typistää menestyksenne tai ottaa kunnian maineestanne. Mutta keskittykää työhönne, älkää antako heidän häiritä.

– Jonain päivänä pääsette siihen, mihin pyrittekin. Ja tiedätte, että te itse ja teitä rakastavat ihmiset saitte sen aikaan. Ja se on paras tunne maailmassa.

Maailman suurin musiikkialan palkintogaala järjestettiin Los Angelesissa.

Eniten Grammy-patsaita kahminut artisti oli yhdysvaltalainen rap-artisti Kendrick Lamar, joka voitti viisi  Grammya. Parhaan uuden artistin palkinnon voitti Meghan Trainor.