SAS:n lakko perui Tukholman lennot Vaasasta

Vaasan ja Tukholman väliset lennot on peruttu tänään lentioyhtiö SAS:n lakon vuoksi. Syynä lakkoon on matkustajahenkilökunnan palkkakiista.

Vaasa
Vaasan lentoasema.
Jarkko Heikkinen/YLE

SAS:n antamien tietojen mukaan Tukholman ja Vaasan väliltä on peruttu tänään kaksi saapuvaa ja kaksi lähtevää lentoa. Aamupäivän lentojen lisäksi on peruttu myös iltapäivän lennot Vaasan ja Tukholman välillä.

Mahdollisia vaihtoehtoja peruuntuneiden lentojen tilalle on syytä kysyä lentoyhtiöiltä, muistuttaa Markus Haapamäki Finnavian viestinnästä.

– Lähtökohtaisesti lentoyhtiö tiedottaa matkustajilleen, jos lennon tiedot jotenkin muuttuvat, tai lähtö jostain syystä peruuntuu. Tietysti asiaa voi seurata myös Finavian nettisivuilta, josta löytyy jokaisen lentoaseman lähtevät ja saapuvat lennot, Haapamäki sanoo.

Lentoasema ei ota kantaa peruutuksiin

Myös Finavian Vaasan lentoaseman päällikkö Petri Lampi kehottaa peruuntuneille lennoille menossa olleita matkustajia ottamaan yhteyttä lentoyhtiöön.

– Peruutukset eivät aiheuta suurempaa hämminkiä asemalla, eikä meillä lentoasemana ole roolia näihin peruutuksiin, mutta valitettava juttu tämä meille tietenkin on. Lentoyhtiö tekee omat toimenpiteet asiakkaiden asioiden suhteen, Lampi sanoo.