Lenkillä ollut nuori nainen pahoinpideltiin Raumalla – poliisi etsii tekijää

Raumalainen 20-vuotias nainen pahoinpideltiin sunnuntai-iltana. Hyökkääjä vaikutti poliisin tietojen mukaan ulkomaalaiselta.

Rauma

Poliisi etsii noin 30-vuotiasta miestä epäiltynä Raumalla sunnuntai-iltana tapahtuneesta törkestä pahoinpitelystä ja törkeän ryöstön yrityksestä.

Raumalainen hieman yli 20-vuotias nainen pahoinpideltiin eilisiltana puoli yhdeksän aikaan. Hyökkääjä kävi kävelyllä olleen naisen kimppuun, vaati naiselta rahaa uhkaamalla ja pisti tätä terävällä esineellä keskivartaloon. Tämän jälkeen mies pakeni paikalta. Naisen vammat eivät poliisin mukaan ole hengenvaarallisia.

Tapaus sattui Äyhönjärveä kiertävällä lenkkipolulla lähellä Lensun asuntoaluetta. Nainen oli ollut tulossa lenkkipolkua järven länsipuolta kohti Lensua. Hyökkääjä pakeni paikalta naisen tulosuuntaan ja poistui polulta Lensunkalliolle päin.

Hyökkääjä vaikutti ulkomaalaiselta

Poliisi toivoo silminnäkijöiltä ja erityisesti samalla Äyhönjärveä kiertävällä lenkkipolullla olleilta ihmisiltä vihjeitä tapahtumista. Hyökkääjä oli normaalivartaloinen noin 30-vuotias mies, jonka pituus on yli 170 senttiä. Hänellä oli iso, kaareva nenä, päällään musta toppatakki ja musta pipo sekä käsissään mustat hanskat.

Uhrin mukaan hyökkääjä vaikutti ulkomaalaiselta, koska tämä puhui englantia ja huonoa suomea.

Poliisille voi soittaa vinkkejä numeroon 044-7142324 tai kertoa tietoja sähköpostitse osoitteeseen tutkinta.rauma@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).