1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. urheilu

Isomäen jäähallin vesiongelma ratkaistu – pelaajatkin pääsevät hallissa suihkuun

Porin Isomäen jäähallin lauantaisen vesikatkon ei pitäisi toistua keskiviikkoisessa Tappara-ottelussa. Sen sijaan maauimalan vesi on poikki samassa yhteydessä havaitun vuodon takia.

Isomäen jäähalli muuttui remontin ja uuden yhteistyökumppanin myötä Isomäki Areenaksi. Kuva: Pertti Pitkonen / Yle

Porin Isomäen jäähallin vesiongelma on saatu ratkaistua. Keskiviikon Ässät–Tappara-ottelussa vettä pitäisi tulla jäähallissa normaalisti.

Halliin hanoista ei tullut viime lauantain Blues-ottelussa vettä. Joukkueetkin joutuivat juoksemaan suihkuun läheiseen juniorijäähalliin lumisohjoisen metsän poikki.

– Isoin ongelma on nyt saatu poistettua. Lauantaina 160-millinen runkolinja oli poikki tennishallin kohdalta. Nyt putki on korjattu, hallimestari Jani Rantanen sanoo.

Maauimala poissa käytöstä

Isomäen alueella ongelmat vesiputkien kanssa eivät kuitenkaan ole kokonaan poistuneet. Tällä hetkellä ongelmia on maauimalassa.

– Sama stadionilta tuleva runkolinja menee maauimalaan saakka. Vanhoissa putkissa on vaurio, mutta paikka ei ole vielä tarkasti tiedossa, Rantanen sanoo.

Vuotokohtaa aletaan etsiä keskiviikkona aamuseitsemältä. Maauimalan talviuinnit on peruttu keskiviikolta. Vesijohto yritetään korjata mahdollisimman pian.