SRV: Harkimo ei tällä hetkellä mukana Tampereen areenan neuvotteluissa

Tampereen kansi- ja areenahankkeen toteuttajaksi valittu SRV neuvottelee parhaillaan sijoittajien kanssa hankkeen rahoituksesta. SRV:n varatoimitusjohtajan, Timo Niemisen mukaan Harry Harkimo ei ole tällä hetkellä mukana neuvotteluissa.

urheilu
Tampere keskusareena havainnekuva katutasolta
SRV / Aihio Arkkitehdit

SRV:n varatoimitusjohtaja Timo Nieminen kertoo, että yhtiön johtama yritysryhmä käy tällä hetkellä neuvotteluja Tampereen areenahankkeen rahoituksesta.

– Neuvottelemme parhaillaan sijoittajien ja rahoittajien kanssa, mutta Hjalliksen kanssa emme, Nieminen sanoo.

SRV valmistelee hankkeesta toteutussopimusta, joka menee Tampereen kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi. Valtuusto käsittelee asiaa toukokuussa.

– Viimeistään valtuustokäsittelyssä pitää olla näkyvissä, ketkä ovat konsortiossa mukana.

Aamulehti kertoi tiistaina, että kansanedustaja, liikemies Harry Harkimo olisi lähdössä mukaan Tampereen kansi- ja areenahankkeeseen. Aamulehden saamien tietojen mukaan Harkimo liittyisi areenhankkeeseen osaomistamansa Starsquad-yhtiön kautta.

Starsquad-yhtiön toinen omistaja on liikemies Mika Sulin. SRV:llä on sopimus Sulinin kanssa, mutta se koskee Sulinin toista yhtiötä, Sport and Live Vision Oy:tä. Sulin sanoo Aamulehden jutussa, että päätöksen Harkimon mahdollisesta mukaantulosta tekee SRV.

Nieminen ei halua nyt ottaa kantaa asiaan.

– En lähde spekuloimaan. Jos osaisin ennustaa, olisin ihan toisella alalla, Nieminen kuittaa.