1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. murto

Mikkelissä asuntomurtojen sarja

Poliisi kaipaa havaintoja mieskolmikosta, jonka epäillään murtautuneen useisiin kerrostaloasuntoihin tiistain ja keskiviikon aikana.

murto

Mikkelissä on tehtailtu useita asuntomurtoja alkuviikon aikana.

Yksi murroista epäilty on otettu kiinni torstain vastaisena yönä. Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä murtoihin liittyen.

Tiistaina iltapäivällä murtauduttiin kolmeen eri kerrostaloasuntoon Maaherrankatu 14:ssä ja Raatihuoneenkatu 12:ssa. Murtopaikalta oli nähty poistuvan kolme henkilöä, joista yhdellä oli vaaleanharmaa takki. Muut olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin.

Keskiviikkona poliisille ilmoitettiin asuntomurrosta Pietarinkatu 23:ssa, jossa oli murtauduttu yhteen asuntoon. Lisäksi toiseen asuntoon oli yritetty murtautua.

Paikalta oli nähty poistuvan kolme nuorta, joista yhdellä oli lippalakki, harmaa takki sekä huivi. Harmaatakkinen ajoi paikalta oranssin värisellä polkupyörällä, jossa oli kori ohjaustangossa. Kolmikko oli poistunut Pietarinkadulta Yrjönkadulle.

Myöhemmin keskiviikkona poliisille tuli vielä ilmoitus asuntomurron yrityksestä Joos. Sajaniemenkatu 5:ssä.

Poliisi toivoo havaintoja kyseisestä kolmikosta, vaikka tuntomerkit olisivat hatariakin. Esimerkiksi havainnot epämääräisistä ovikellonsoittajista kiinnostavat.

Täydennetty tostaina 25.2. kello 8.40 tiedolla siitä, että yksi kiinniotto on tapahtunut murtoihin liittyen. Lisätty myös poliisin toive yleisövihjeistä.

Lue seuraavaksi