Thaimaan poliisi pidätti viisi kambodžalaista kalastajaa epäiltynä ranskalaisturistien pahoinpitelyistä ja raiskauksista

Veitsillä ja kepeillä aseistautuneiden kambodžalaisten epäillään hyökkänneen ranskalaisryhmän kimppuun Koh Kutin saarella. Kolme turistia haavoittui pahoin.

Ulkomaat

Thaimaan poliisi ilmoitti sunnuntaina pidättäneensä viisi kambodžalaista kalastajaa, joita epäillään ranskalaisen turistiryhmän pahoinpitelystä Koh Kutin saarella. Miehiä epäillään myös kahden ryhmään kuuluneen naisturistin raiskaamisesta.

Tratin maakunnan poliisijohtajan kenraalimajuri Nopparat Rintaponin mukaan kambodžalaiset olivat ankkuroineet kalastusaluksensa Thaimaan itäosassa sijaitsevan Koh Kutin edustalle lauantai-iltana.

Bangkok Post (siirryt toiseen palveluun) -lehti kertoo, että poliisin alustavien tutkimusten mukaan kalastajat ryypiskelivät aluksellaan. Kun viina loppui, niin he uivat rantaan ostamaan lisää juotavaa.

Lehden mukaan pimeällä ja syrjäisellä rannalla kalastajat törmäsivät ranskalaisryhmään, jossa oli kaksi miestä ja kaksi naista. Kambodžalaiset yrittivät siepata ranskalaisnaiset ja hakkasivat miehiä veitsellä.

Kolme ranskalaista haavoittui pahasti hyökkäyksessä. Yksi mies pääsi pakenemaan tilanteesta ja hälytti apua läheisestä hotellista. Sillä aikaa hyökkääjät raiskasivat kaksi ranskalaisryhmään kuulunutta naista, Nopparat Rintapon kertoo.

Bangkok Postin mukaan hyökkääjät pakenivat, kun karkuun päässyt mies palasi paikalle hotellin työntekijöistä ja saaren asukkaista koostuneen ryhmän kanssa. Hyökkääjien kiinniottoon osallistui 50 sotilasta, poliisia ja muuta virkamiestä sekä paikallisia kyläläisiä.

Uhrit vietiin hoitoon sairaalaan Tratin kaupunkiin.

Lähteet: AP